NOPi menüü E-R 8-20.30 L-P 9-19.30

 

 

 

 

 

 

 

HOMMIKUSAIAKESED     2 – 2.2
saialetist võib leida värskelt küpsetatud croissante (võiga ja vegan-täistera), magusat klassikat ja kosutavat soolast, kindlasti midagi täistaimset ning nisuvaba

m a g u s a m

RIISIPUDER RABARBERIMOOSIGA (N, L, V)  7.5

pudruriis, kookospiim, chia seemned, suhkur, vaniljepasta, rabarber, kardemon, apelsinimahl, külmkuivatatud vaarikas

RICOTTA-SÕRNIKUD vaarikamoosiga (N)  7.5

Viinamärdi ricotta, muna,  gv jahu, gv riisijahu, jõhvikad, vaarikamoos, hapukoor, marjad

CHIA VAHVLID majatehtud pistaatsia kondenspiima & vaarikamoosiga (N) 9

mandli, riisi & gv kaerajahu chia vahvlid, vaarikamoos, pistaatsia kondenspiim (pistaatsia pasta, piim, vahukoor, suhkur,vanilje, sooda)

k e r g e m

CAMEMBERT MESISTE PÄHKLITE & JÕHVIKATEGA  8.5

küpsetatud camembert, jõhvikad, pähklisegu, suitsupaprika, tüümian, mesi, hapusai

GUACAMOLE HUMMUS tomatisalsa & maisitortilla krõpsudega (N, L, V)  8

kikerhernes, koriander, küüslauk, avokaado, oliiviõli, sidrunimahl, tšilli, punane sibul, tomat, must pipar, maisijahust tortilla krõpsud

kahekordse HAPUKAPSA & avokaado võiku (L, V)  7.5/9.5

hapusai, hapukapsa-avokaadomääre(India pähkel, avokaado, porru, agaavisiirup, maitsepärm), majatehtud hapukapsas tšilliga, rucola, kurk, porgandi vinegrett, idud

lisa peekon +2; külmsuitsulõhe +3

NISUVABA tatrakaraskiga +2

m a h e m u n a d

KARTULIVAHVEL pošmuna & külmsuitsulõhega (N)  9

kartulivahvel (kartul, õli, muna, gv jahu, küpsetuspulber) rukola, külmsuitsulõhe, pošeeritud munad

POŠEERITUD MAHEMUNAD KÜLMSUITSULÕHEGA (L) 8.5  

avokaado-aedoatamp, röstitud seemne-rukkileib, värske salat porgandi vinegretiga, idud, kimchikaste / NISUVABA tatrakaraskiga +2

KIMCHI LATKE MAHE HÄRJASILMAGA (N)  8

punase kapsa kimchi, kartulipannkook, härjasilm, peekon, murulaugu toorjuustukreem hapukurgiga

MUNAPUDER MAHE MUNADEST (N, L)  8.5

spinat, tomatisalat (tomat, koriander, roheline sibul, soja kaste, chillikaste, seesamiseemned), porgandi vinegrett

r o a d

KIMCHI JJIGAE (N, L, vürtsikas)  9

klassikaline kimchi, kana, sibul, tofu, gochujang pasta, gochugaru helbed, must pipar, sool, suhkur, roheline sibul, kalakaste, sojakaste, seesamiõli  

TAIMERIIGI TATAR (N, L, V)  8.5

praetud mahe toortatar fermenteeritud jalopeno(ei ole terav), spinati & porruga, roheline sibul, idud, peterselli-basiiliku pesto

TÕSINE TATAR (N, L- ilma hapukooreta) 8

praetud mahe toortatar peekoni, porru, spinati & hapukoorega

AHJU SHAKSHUKA mahe härjasilmaga (L-ilma fetata; N-ilma hapusaiata, VEGAN – tofuga) 10

Lähis-Ida vürtsikas, küüslaugu-sibula, punase paprikatomati pada, ahjumuna & hapusaiaga, feta, roheline sibul, koriander, till

JUURIKATEKAUSS tempeh või grillitud praejuustuga (N, L, V) 12

soe kikerherne-kõrvitsakimchi-lehtkapsasegu, kollased ahjuporgandid, bataat, brokkoli, hapendatud lillkapsas, dukkah(seemned-pähklid) tahini-kurkumikaste, tempeh granatõunamarinaadis 

NOPi CAESAR SALAT grillitud tiigerkrevettidega (N, L)   13

vegan salatikaste, salatid, tomat, kõrvitsa- & seedermänniseemned, marineeritud kikerherned

VEGAN: granaatõunamarinaadis grillitud tempeh’ga

VIETNAMI SALAT pardiga (L, N – hoisin kastmes)   13.5          

pardi confit, klaasnuudlid, jääsalat, suhkruhernes, laim, mango, münt, kurk, koriander, maapähklid, tšilli-sidrunheina kaste

HEERINGAS (N)  11

mustsõstramarinaadis heeringas, purustatud kartul või & tilliga, hapukurgi-murulaugu toorjuustukreem, marineeritud punane sibul, rukola, kurk, redis, till & porgandi vinegrett

ROHELINE RISOTO Viinamärdi stracciatella & marineeritud lillkapsaga (N)  13

risotoriis, sibul, vein, või, oliiviõli, tüümian, küüslauk, spinat, petersell, basiilik, marineeritud lillkapsas (porgand, loorber, suhkur, rapsiõli, äädikas, koriander, kurkum, punane pipar)

MEREANNIPADA (N, L)   14

lõhe, krevetid, kalmaar, koriander, sidrun, (valge sibul, porgand, fenkol, küüslauk, chilli, päikesekuivatatud tomat, anšoovis, tomatipasta, krevetipasta, oliivid, tomat, kapparid, suhkur, laimimahl), hapusai

VAHEMERE LIHAPALLID caponata & 3juurika püreega 13.5

veise-sea lihapallid küüslaugu & ürtidega, püree (mustjuur, pastinaak, juurseller, sojapiim, kookosõli), caponata (baklazaan, tomat, sibul, seller, oliivid, kapparid,seedermänni seemned, tomati pasta, suhkur, õunaäädikas, oliiviõli) basiilik, rukola

***  ***  ***

KOOGID: uuri koogiletist tänast valikut või küsi meilt, kindlasti  2.5-5.5
on midagi gluteenivaba, veganit, võibolla ka toorkooki ja
muidugi teisi siinmajas klassikutest saanuid

V – vegan, L- laktoosivaba, N- nisuvaba

 

 

 

 

 

 

LASTELE

Keedetud TOORTATAR hapukoore/võiga (N)  3.5

mahe tatar / lisa peekon +2

PASTA koorene juustupasta kanafileega   5

LIHAPALLID (N, L – ilma hapukooreta)  5.5

hakklihapallid(siga-veis), muna, murulauk, kartulipüree sojapiima & kookosõliga, hapukoor, kurk-tomat

 SÕRNIKUD VAARIKAMOOSIGA (N)  7.5

 ricotta, muna, gv jahu, riisijahu & jõhvikatega sõrnikud, vaarikamoos, hapukoor, värsked marjad