NOPi menüü E-R 8-21.30 L-P 9-20.30

 

 

 

 

 

 

 

HOMMIKUSAIAKESED     2 – 2.2
saialetist võib leida värskelt küpsetatud croissante (võiga ja vegan-täistera), magusat klassikat ja kosutavat soolast, kindlasti midagi täistaimset ning nisuvaba

M A G U S A M 

SMUUTIKAUSS PUUVILJADE & MARJADEGA (N, L, V)           8

erinevad hooajalised marjad, banaan, kookospiim, vahtrasiirup, vanilje pasta, majatehtud kaeragranola ebaküdoonia & kibuvitsaga (õhitud tatar, õun, ingver, kurkum, rapsiõli, seemned), arbuus, melon, chiaseemned

RICOTTA-SÕRNIKUD vaarikamoosiga (N)          7.5

Viinamärdi ricotta, muna,  gv jahu, gv riisijahu, jõhvikad, vaarikamoos, hapukoor, marjad

CHIA VAHVLID majatehtud pistaatsia kondenspiima & vaarikamoosiga (N)          9

mandli, riisi & gv kaerajahu chia vahvlid, vaarikamoos, pistaatsia kondenspiim (pistaatsia pasta, piim, vahukoor, suhkur,vanilje, sooda)

K E R G E M 

HAPENDATUD KÖÖGIVILJAD (N, L, V)                              7

majatehtud hapendatud lillkapsas, porgand, daikon, kimchi redis, marineeritud lillkapsas

MARINEERITUD OLIIVID + REDISED (N, L, V)                     7

oliivid (küüslauk, sidrun, tüümian, rosmariin, loorber, oliiviõli, tšilli helbed), purustatud redis (õunaäädikas, till, punane sibul, rapsiõli, suhkur)

GUACAMOLE HUMMUS tomati salsa & maisi tortilla krõpsudega (N, L, V)               8

kikerhernes, koriander, küüslauk, avokaado, oliiviõli, sidrunimahl, tšilli, punane sibul, tomat, must pipar, maisijahust tortilla krõpsud

VEISE TARTAR (L)                       12

veiseliha, hapusai, vutimuna kollane, värske soolakurk, kapparid, punane sibul, kilu, kimchi redis, avokaado aioli (küüslauk, sinep, sidrun, oliiviõli), vaarikad

M A H E M U N A D

POŠEERITUD MAHEMUNAD KÜLMSUITSULÕHEGA (L) 8.5  

avokaado-aedoatamp, röstitud seemne-rukkileib, värske salat porgandi vinegretiga, idud, kimchikaste / NISUVABA tatrakaraskiga +2

KIMCHI LATKE MAHE HÄRJASILMAGA (N)  8

punase kapsa kimchi, kartulipannkook, härjasilm, peekon, murulaugu toorjuustukreem hapukurgiga

MUNAPUDER MAHE MUNADEST (N, L)  8.5

spinat, tomatisalat (tomat, koriander, roheline sibul, soja kaste, chillikaste, seesamiseemned), porgandi vinegrett

R O A D

STRACCIATELLA+TOMAT & PESTO (N-ilma hapusaiata)       11.5

Viinamärdi stracciatella, hapusai, kirsstomat, tilli-peterselli-basiiliku pesto (küüslauk, sidrun, oliiviõli, kõrvitsa- & seedermänniseemned), basiilik, rukola, balsamico

AVOKAADOVÕIKU kahesuguse porgandiga (L, V)        7.5/9.5

hapusai, avokaado-aedoatamp, kimchi porgand, aasiapäraselt marineeritud porgand, rukola, idud, porgandi vinegrett, worcester kastmega röstitud kõrvitsaseemned

lisa peekon +2; külmsuitsulõhe +3

NISUVABA tatrakaraskiga +2

TAIMERIIGI TATAR (N, L, V)  8.5

praetud mahe toortatar fermenteeritud jalopeno(ei ole terav), spinati & porruga, roheline sibul, idud, peterselli-basiiliku pesto

TÕSINE TATAR (N, L- ilma hapukooreta) 8

praetud mahe toortatar peekoni, porru, spinati & hapukoorega

AHJU SHAKSHUKA mahe härjasilmaga (L-ilma fetata; N-ilma hapusaiata, VEGAN – tofuga) 10

Lähis-Ida vürtsikas, küüslaugu-sibula, punase paprikatomati pada, ahjumuna & hapusaiaga, feta, roheline sibul, koriander, till

JUURIKATEKAUSS tempeh või grillitud praejuustuga (N, L, V) 12

soe kikerherne-kõrvitsakimchi-lehtkapsasegu, kollased ahjuporgandid, bataat, brokkoli, hapendatud lillkapsas, dukkah(seemned-pähklid) tahini-kurkumikaste, tempeh granatõunamarinaadis 

NOPi CAESAR SALAT grillitud tiigerkrevettidega (N, L)   13

vegan salatikaste, salatid, tomat, kõrvitsa- & seedermänniseemned, marineeritud kikerherned

VEGAN: granaatõunamarinaadis grillitud tempeh’ga

VIETNAMI SALAT pardiga (L, N – hoisin kastmes)   13.5          

pardi confit, klaasnuudlid, jääsalat, suhkruhernes, laim, mango, münt, kurk, koriander, maapähklid, tšilli-sidrunheina kaste

HEERINGAS (N)  11

mustsõstramarinaadis heeringas, purustatud kartul või & tilliga, hapukurgi-murulaugu toorjuustukreem, marineeritud punane sibul, rukola, kurk, redis, till & porgandi vinegrett

ROHELINE RISOTO Viinamärdi stracciatella & marineeritud lillkapsaga (N)  13

risotoriis, sibul, vein, või, oliiviõli, tüümian, küüslauk, spinat, petersell, basiilik, marineeritud lillkapsas (porgand, loorber, suhkur, rapsiõli, äädikas, koriander, kurkum, punane pipar)

GRILL KALMAAR mandelkartuli & avokaado aioliga(N, L)       15

gv soja-sidrunimahla-küüslaugu-ingveri marinaadis kalmaar avokaado aioliga, mandelkartul, brokoli, beebimais, kimchi redis, suhkruhernes, kapparid

KALKUNI KEBAB suvegrilliste pestojuurikatega (L)           15

kalkun (küüslauk, sibul, petersell, riivsai, koriander), Bok choi, mandelkartul, porgand, suvikõrvits, magus tšilli kaste, tilli-peterselli-basiiliku pesto 

***  ***  ***

KOOGID: uuri koogiletist tänast valikut või küsi meilt, kindlasti  2.5-5.5
on midagi gluteenivaba, veganit, võibolla ka toorkooki ja
muidugi teisi siinmajas klassikutest saanuid

V – vegan, L- laktoosivaba, N- nisuvaba

 

 

 

 

 

 

LASTELE

Keedetud TOORTATAR hapukoore/võiga (N)  3.5

mahe tatar / lisa peekon +2

PASTA koorene juustupasta kanafileega   5

LIHAPALLID (N, L – ilma hapukooreta)  5.5

hakklihapallid(siga-veis), muna, murulauk, kartulipüree sojapiima & kookosõliga, hapukoor, kurk-tomat

 SÕRNIKUD VAARIKAMOOSIGA (N)  7.5

 ricotta, muna, gv jahu, riisijahu & jõhvikatega sõrnikud, vaarikamoos, hapukoor, värsked marjad